Wat zijn jouw klachten?

Spierproblemen
verkoudheid/ griep
Nekklachten
Hoofdpijn klachten
Migraine
Schouderklachten
Rugklachten
Blessures
Constipatie
Stress gerelateerde klachten
Fibromyalgie klachten
Cellulitis
Bindweefsel klachten/ verklevingen
Littekenbehandeling (litteken minstens 6 maanden oud en goed genezen).

Healing cupping

We werken volgens de Holistische visie. Dit wil zeggen we beschouwen lichaam en geest als één. Lichamelijke symptomen kunnen een psychische oorzaak hebben en/of vice versa. Het cuppen zelf is één bepaalde tool die we gaan gebruiken.

Door gebruik te maken van vacuüm gezogen ‘cups’ en deze te verplaatsen over de huid, geholpen door een specifieke olie, gaan we als het ware verklevingen opheffen. Dit gaat zorgen voor een betere doorbloeding, waar door afvalstoffen worden afgevoerd, en zuurstof rijk bloed het behandelde gedeelte terug kan gaan bevloeien.

Naast het cuppen maken we ook gebruik van voedingsleer om jou zo verder te begeleiden naar een gezond en pijnvrij lichaam (en geest).

Contacteer mij vrijblijvend als je hier nog meer informatie over wenst te verkrijgen.

Columbian Butt Lift

Dit is de allernieuwste trend op vlak van billenlifting. In tegenstelling tot de ‘Brazilian Butt Lift’ of Bilimplantaten, is deze behandeling pijnloos en risicoloos.

Hierbij worden de billen gelift, wordt er meer volume bekomen en de behandeling is ook uitermate efficiënt tegen Cellulite. Na 3 sessies blijft het resultaat 8 à 12 maanden behouden.

Contacteer mij vrijblijvend als je hier nog meer informatie over wenst te verkrijgen.