Kyalin: het principe

Het principe van het proteïnedieet bestaat erin de inname van koolhydraatrijke voeding te beperken en voldoende eiwitsupplementen in te schakelen.

Hierdoor ontstaat reeds na 2 à 3 dagen een vetverbranding waarbij het hongergevoel wegvalt en een fitheidsgevoel optreedt.

Door de inname van voldoende eiwitten blijft de spiermassa behouden en voorkomt men een yo-yo effect.

Voordelen van het Kyalin proteinedieet:

  • Snel gewichtsverlies en volledig verdwijnen van de honger
  • Behoud van spiermassa en geen vermoeidheid
  • Verbetering figuur en huid wordt jonger.
  • Wetenschappelijk onderbouwd en optimalisatie van de gezondheid
  • Dieet gemakkelijk te volgen.

Een kickstart geven aan jouw afslankdoel?

P14 zet je op de juiste weg.
Deze box bevat producten voor de eerste 2 weken van je dieet.

Deze box bevat 45 porties onderverdeeld in 3 categorieën voor de nodige aanbreng van eiwitten en beperking van koolhydraten doorheen jouw dag.

Van maandag tot en met zaterdag bestaat jouw dag uit 4 P14-porties, alsook een middag- en avondmaaltijd. Wat je mag eten? Welke groenten zijn toegelaten? Welke kazen, vlees, dranken, … dat ontdek je op het programmablad. Maw het ideale startpakket met de juiste informatie om succesvol af te slanken.

De zondag start jouw dag met een P14-portie. De rest van de dag vul je naar eigen goeddunken in.

Om je op weg te helpen, staat een voorbeeld schema per dag omschreven dat je kan volgen.

Het basisprincipe van dit dieet is het behoud van spiermassa terwijl de vetreserves worden aangesproken als energieleverancier. In een normale situatie haalt het lichaam zijn energie uit onze voeding (vnl. uit koolhydraten). Door de inname van koolhydraten sterk te beperken, verplichten we ons lichaam de energie elders te halen. Aangezien de spiermassa beschermd wordt door de proteïnes, moet hij de energie halen bij de reeds aanwezige vetophopingen.

Onder begeleiding van de diëtiste doorloop je de verschillende stappen van het proteïnedieet. Achter dit dieet zit een uitgekiend systeem van belangrijke regels en calculatie van koolhydraatiname. Om ervoor te zorgen dat je de beste resultaten behaalt, zullen wij je op regelmatige tijdstippen begeleiden, evalueren en motiveren.