Heb je reeds alles geprobeerd om onesthetische rondingen kwijt te geraken? Lipomassage techniek die voortvloeit uit endermologie is dan de oplossing voor problemen zoals cellulitis, gelokaliseerde vetten en verslapte huid, maar ook vermoeide en opgezwollen benen. Ontdek de non-chirurgische, pijnloze en wetenschappelijk ondersteunde techniek.

Ik beschik over het allernieuwste medisch erkende toestel Alliance. Dit toestel geeft een nog sneller resultaat.

Te behandelen zones op het lichaam zijn buik, rug, heupen, billen en benen.

Wens je ook met LPG een gelaatsbehandeling uit te voeren? Dit kan bij Beauty Store Julie. Ontdek meer hier!

Lipomassage voor het lichaam dat gelokaliseerd vet behandelt. Voor het gelaat wordt LPG endermologie gebruikt bij het wegwerken van fijne lijntjes, wallen onder de ogen en pigmentvlekken. Hiernaast zorgt het voor een stralende, egale teint en verstevigt het de huid. Ook geschikt voor allerlei littekens, spataders en zware benen. 

Succes gegarandeerd, want wij werken uitsluitend met de nieuwste toestellen die onder andere ook zorgen voor de aanmaak van:

  • Collageen: versteviging van de huid.
  • Elastine: versoepeling van de huid.
  • Hyaluronzuur: meer volume en een betere hydratatie.

Het geheim voor een slank silhouet is dat de lpg-techniek een actie heeft op de vetcellen.

Wetenschappelijk onderzoek heef aangetoond dat lipomassage de lipolyse verbetert. De adipocyten worden gestimuleerd door een mechanisch signaal die de B-receptoren aanzet om vetafbraak te bevorderen. Hierdoor worden de hardnekkige vetten klaargemaakt om te worden afgevoerd. Hierbovenop wordt door de lipomassage de fibroblasten (versteviging) gestimuleerd, verminderen de vetcellen in omvang (anti-sinaasappelhuid) en verhoogt de vochtcirculatie (drainage).

Ik raad aan een kuur te nemen van 10 behandelingen met een opstart van twee keer per week om nadien een onderhoudsbeurt van 1 keer per 14 dagen of 1 keer per maand te hanteren.

Na gemiddeld 5 behandelingen geniet je duidelijk zichtbaar resultaat.