Fitcenter Gavere als je Restart mentor

De juiste tools voor de job

Word je eigen mentor over 3 fases heen

Wat is het Livliv Boost traject?
Het programma werkt in drie fasen.
Een ontgiftingsfase, een zoekfase en een leeffase.

Gedurende het hele traject krijg je tools aangereikt die je erbij helpen om Restart tot een goed einde te brengen. Tijdens het traject word je je eigen coach, je stelt onder meer zelf je voedingsschema op, maar je ziet je mentor wekelijks om je daarbij te begeleiden. Tijdens dat moment bespreken jullie je vorderingen.

Hoe lang duurt BOOST?

Restart is een traject dat van vier weken tot een jaar loopt, afhankelijk van je persoonlijke noden. Al voor het kwijtspelen van een paar kilo’s kan je met Restart aan de slag, maar ook voor 40 tot 50 kilo. Het einddoel is je streefgewicht, maar ook de mindshift en de kennis om je streefgewicht blijvend te behouden.

Wie kan aan Boost deelnemen?

Dit traject is er voor mannen en vrouwen, in alle verschillende levensfases.
Ben je een jonge mama die haar zwangerschapskilo’s wil kwijtraken?
Zit je in de menopauze?
Ben je een man die fitter door het leven wil gaan?

Afhankelijk van je lichaamsbouw, je levensfase en je streefgewicht stemmen we een persoonlijke aanpak af op je specifieke wensen, ook als je vegetarisch bent.

Wat kan ik als resultaat verwachten?

Een regulier dieet voor een korte periode zorgt ervoor dat je snel afslankt, maar eenmaal dat je er mee stopt, komen de kilo’s er snel weer bij. Met Restart kom je te weten hoe je lichaam reageert op specifieke voedingsstoffen, waardoor je jezelf ook na het Restart-programma kan monitoren. Van lichamelijke kwaaltjes als hoofdpijn, een opgeblazen gevoel en maagproblemen ben je met Restart snel verlost. En meer energie en tevredenheid over je lichaam zijn misschien nog wel de grootste benefits.

Waarom gaat dit werken terwijl ik alles al heb geprobeerd?