Wie zijn wij?

Fitcenter Gavere is ontstaan uit een passie voor sport en beweging. Na jaren op locatie sportles te geven, is het tijd voor een eigen verhaal, waarbij jullie voorop staan. Wat is jouw doel? Hoe kunnen we daar samen na toe werken? Dat is wat Fitcenter Gavere drijft. En je zal ons altijd met de glimlach aantreffen!

Bij Fitcenter Gavere staan we klaar om jou te begeleiden naar een fit, slank en gespierd lichaam. Het resultaat: meer energie om je gezin, carrière en sociale activiteiten dagdagelijks de baas te kunnen. Want een gezond lichaam en een gezonde geest zijn belangrijker dan ooit.

Resultaat zonder uren in de fitness door te brengen? Met E-fit bereik je in slechts 2x 20 minuten per week jouw doelen, efficiënt en gezond. We maken gebruik van de meest kwalitatieve apparatuur, de beste technologieën en dit samen met een coaching op maat in een moderne strakke omgeving waar jouw persoonlijkheid de ruimte kleurt.

Liever een groepsles waarin je elkaar motiveert om een uur het beste van jezelf te geven? Nieuwe mensen leren kennen, een uurtje afzien en met bakken energie naar buiten gaan? Maak je keuze, kom ze uitproberen en hopelijk zien we jou snel terug.

Ga vandaag nog aan de slag met één van onze formules. Weet je niet goed waar te beginnen? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en we bekijken dit samen. Klik hier om alle formules te bekijken. Start vandaag nog aan de nieuwe versie van jezelf!

The best project you'll ever work on, is you !