Wie zijn wij?

Levensgenieters met een missie, zo kan je ons het best omschrijven

Met de glimlach staan we altijd voor jullie klaar!
Bij Fitcenter Gavere draait het om JOU en hopen we oprecht dat iedereen naar buiten gaat met een beetje meer liefde voor zichzelf.

Even goed zweten, een LPG behandeling die deugd deed, of jij die mij vertelt dat je terug in die favoriete rok kan na  maand, daar doen we het voor.
 Zo onwijs trots op al die mensen met fantastische resultaten.
Iedereen is uniek, iedereen heeft zijn eigen pad te bewandelen, dus DANKJEWEL om ons toe te laten op jullie levenspad.

Manon

 

Van jongs af aan helpt Manon graag mensen. Om die reden koos zij voor orthopedagogie. Gefascineerd door het verband tussen voeding en gezondheid en door jarenlang zelf met darmklachten, migraine en voedselintoleranties te kampen, is zij zich gaan verdiepen in de werking van het menselijk lichaam. 

Manon volgde de opleiding orthomoleculaire voeding en suppletie in Nederland en studeerde in 2022 af als KPNI orthomoleculair therapeut.

Hiernaast is zij ook gezondheidscoach.

 

Resultaat zonder uren in de fitness door te brengen? Met E-fit bereik je in slechts 2x 20 minuten per week jouw doelen, efficiënt en gezond. We maken gebruik van de meest kwalitatieve apparatuur, de beste technologieën en dit samen met een coaching op maat in een moderne strakke omgeving waar jouw persoonlijkheid de ruimte kleurt.

Liever een groepsles waarin je elkaar motiveert om een uur het beste van jezelf te geven? Nieuwe mensen leren kennen, een uurtje afzien en met bakken energie naar buiten gaan? Maak je keuze, kom ze uitproberen en hopelijk zien we jou snel terug.

Ga vandaag nog aan de slag met één van onze formules. Weet je niet goed waar te beginnen? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en we bekijken dit samen. Klik hier om alle formules te bekijken. Start vandaag nog aan de nieuwe versie van jezelf!

Ken je Julie al? Naast Fitcenter Gavere vind je op hetzelfde adres ook Beauty Store Julie, uw instituut voor permanente make-up & huidverbetering!

Bij deze topdame kan je terecht voor:

Permanente Make-up
Gelaatsverzorgingen
Powderbrows
LPG lichaam & gelaat
Ontharingen / Waxen
Neem gerust een kijkje via beautystorejulie.be

Tot snel op de Gentse Baan 80?

The best project you'll ever work on, is you !